Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૧૪૫. રાધજાતકં

    145. Rādhajātakaṃ

    ૧૪૫.

    145.

    ન ત્વં રાધ વિજાનાસિ, અડ્ઢરત્તે અનાગતે;

    Na tvaṃ rādha vijānāsi, aḍḍharatte anāgate;

    અબ્યયતં 1 વિલપસિ, વિરત્તા કોસિયાયનેતિ.

    Abyayataṃ 2 vilapasi, virattā kosiyāyaneti.

    રાધજાતકં પઞ્ચમં.

    Rādhajātakaṃ pañcamaṃ.







    Footnotes:
    1. અબ્યાયતં (સી॰ સ્યા॰ પી॰), અબ્યત્તતં (?)
    2. abyāyataṃ (sī. syā. pī.), abyattataṃ (?)



    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૧૪૫] ૫. રાધજાતકવણ્ણના • [145] 5. Rādhajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact