Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā) |
(૨૮) ૮. રાગપેય્યાલવણ્ણના
(28) 8. Rāgapeyyālavaṇṇanā
૨૭૪-૭૮૩. રાગપેય્યાલં અરહત્તં પાપેત્વા કથિતં. સેસં સબ્બત્થ ઉત્તાનત્થમેવાતિ.
274-783. Rāgapeyyālaṃ arahattaṃ pāpetvā kathitaṃ. Sesaṃ sabbattha uttānatthamevāti.
મનોરથપૂરણિયા અઙ્ગુત્તરનિકાય-અટ્ઠકથાય
Manorathapūraṇiyā aṅguttaranikāya-aṭṭhakathāya
ચતુક્કનિપાતસ્સ સંવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Catukkanipātassa saṃvaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
૧. સતિપટ્ઠાનસુત્તં • 1. Satipaṭṭhānasuttaṃ
૨. સમ્મપ્પધાનસુત્તં • 2. Sammappadhānasuttaṃ
૩. ઇદ્ધિપાદસુત્તં • 3. Iddhipādasuttaṃ
૪-૩૦. પરિઞ્ઞાદિસુત્તાનિ • 4-30. Pariññādisuttāni
૩૧-૫૧૦. દોસઅભિઞ્ઞાદિસુત્તાનિ • 31-510. Dosaabhiññādisuttāni