Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૮. રાજસુત્તવણ્ણના

    8. Rājasuttavaṇṇanā

    ૧૭૮. અટ્ઠમે પબ્બાજેન્તીતિ રટ્ઠમ્હા પબ્બાજેન્તિ. યથાપચ્ચયં વા કરોન્તીતિ યથાધિપ્પાયં યથાજ્ઝાસયં કરોન્તિ. તથેવ પાપકમ્મં પવેદેન્તીતિ યથા તેન કતં, તં તથેવ અઞ્ઞેસં આરોચેન્તિ કથેન્તિ.

    178. Aṭṭhame pabbājentīti raṭṭhamhā pabbājenti. Yathāpaccayaṃ vā karontīti yathādhippāyaṃ yathājjhāsayaṃ karonti. Tatheva pāpakammaṃ pavedentīti yathā tena kataṃ, taṃ tatheva aññesaṃ ārocenti kathenti.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૮. રાજાસુત્તં • 8. Rājāsuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૭-૮. વણિજ્જાસુત્તાદિવણ્ણના • 7-8. Vaṇijjāsuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact