Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / થેરગાથાપાળિ • Theragāthāpāḷi

    ૯. રામણેય્યકત્થેરગાથા

    9. Rāmaṇeyyakattheragāthā

    ૪૯.

    49.

    ‘‘ચિહચિહાભિનદિતે 1, સિપ્પિકાભિરુતેહિ ચ;

    ‘‘Cihacihābhinadite 2, sippikābhirutehi ca;

    ન મે તં ફન્દતિ ચિત્તં, એકત્તનિરતં હિ મે’’તિ.

    Na me taṃ phandati cittaṃ, ekattanirataṃ hi me’’ti.

    … રામણેય્યકો થેરો….

    … Rāmaṇeyyako thero….







    Footnotes:
    1. વિહવિહાભિનદિતે (સી॰ સ્યા॰)
    2. vihavihābhinadite (sī. syā.)



    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / થેરગાથા-અટ્ઠકથા • Theragāthā-aṭṭhakathā / ૯. રામણેય્યકત્થેરગાથાવણ્ણના • 9. Rāmaṇeyyakattheragāthāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact