Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૪૫. રોહિણિજાતકં

    45. Rohiṇijātakaṃ

    ૪૫.

    45.

    સેય્યો અમિત્તો મેધાવી, યઞ્ચે બાલાનુકમ્પકો;

    Seyyo amitto medhāvī, yañce bālānukampako;

    પસ્સ રોહિણિકં જમ્મિં, માતરં હન્ત્વાન સોચતીતિ.

    Passa rohiṇikaṃ jammiṃ, mātaraṃ hantvāna socatīti.

    રોહિણિજાતકં પઞ્ચમં.

    Rohiṇijātakaṃ pañcamaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૪૫] ૫. રોહિણિજાતકવણ્ણના • [45] 5. Rohiṇijātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact