Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi

    ૧૫૫. સબ્બચમ્મપટિક્ખેપાદિકથા

    155. Sabbacammapaṭikkhepādikathā

    ૨૫૫. દીપિપોતકોતિ દીપિપોતો વિયાતિ દીપિપોતકો વચ્છો. ભિત્તિદણ્ડકાદીસૂતિ ભિત્તિસમ્બન્ધેસુ દણ્ડકાદીસુ. આદિસદ્દેન ભિત્તિથમ્ભાદયો સઙ્ગણ્હાતિ.

    255.Dīpipotakoti dīpipoto viyāti dīpipotako vaccho. Bhittidaṇḍakādīsūti bhittisambandhesu daṇḍakādīsu. Ādisaddena bhittithambhādayo saṅgaṇhāti.

    ૨૫૬. યો ન સક્કોતિ અનુપાહનો ગામં પવિસિતું, સો ગિલાનો નામાતિ યોજના.

    256. Yo na sakkoti anupāhano gāmaṃ pavisituṃ, so gilāno nāmāti yojanā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવગ્ગપાળિ • Mahāvaggapāḷi
    ૧૫૫. સબ્બચમ્મપટિક્ખેપો • 155. Sabbacammapaṭikkhepo
    ૧૫૬. ગિહિવિકતાનુઞ્ઞાતાદિ • 156. Gihivikatānuññātādi

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / મહાવગ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvagga-aṭṭhakathā / સબ્બચમ્મપટિક્ખેપાદિકથા • Sabbacammapaṭikkhepādikathā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / ગિહિવિકતાનુઞ્ઞાતાદિકથાવણ્ણના • Gihivikatānuññātādikathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā / સબ્બચમ્મપટિક્ખેપાદિકથાવણ્ણના • Sabbacammapaṭikkhepādikathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / ગિહિવિકતાનુઞ્ઞાતાદિકથાવણ્ણના • Gihivikatānuññātādikathāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact