Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā

    સબ્બનીલિકાદિપટિક્ખેપકથાવણ્ણના

    Sabbanīlikādipaṭikkhepakathāvaṇṇanā

    ૨૪૬. અદ્દારિટ્ઠકવણ્ણાતિ અભિનવારિટ્ઠફલવણ્ણા. ઉદકેન તિન્તકાકપત્તવણ્ણાતિપિ વદન્તિ.

    246.Addāriṭṭhakavaṇṇāti abhinavāriṭṭhaphalavaṇṇā. Udakena tintakākapattavaṇṇātipi vadanti.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવગ્ગપાળિ • Mahāvaggapāḷi / ૧૪૯. સબ્બનીલિકાદિપટિક્ખેપો • 149. Sabbanīlikādipaṭikkhepo

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / મહાવગ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvagga-aṭṭhakathā / સબ્બનીલિકાદિપટિક્ખેપકથા • Sabbanīlikādipaṭikkhepakathā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā / સબ્બનીલિકાદિપટિક્ખેપકથાવણ્ણના • Sabbanīlikādipaṭikkhepakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / દિગુણાદિઉપાહનપટિક્ખેપકથાવણ્ણના • Diguṇādiupāhanapaṭikkhepakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ૧૪૯. સબ્બનીલિકાદિપટિક્ખેપકથા • 149. Sabbanīlikādipaṭikkhepakathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact