Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya |
૨. સદ્ધાબલસુત્તં
2. Saddhābalasuttaṃ
૧૫૨. ‘‘ચત્તારિમાનિ, ભિક્ખવે, બલાનિ. કતમાનિ ચત્તારિ? સદ્ધાબલં, વીરિયબલં, સતિબલં, સમાધિબલં – ઇમાનિ ખો, ભિક્ખવે, ચત્તારિ બલાની’’તિ. દુતિયં.
152. ‘‘Cattārimāni, bhikkhave, balāni. Katamāni cattāri? Saddhābalaṃ, vīriyabalaṃ, satibalaṃ, samādhibalaṃ – imāni kho, bhikkhave, cattāri balānī’’ti. Dutiyaṃ.
Related texts:
ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૧-૫. ઇન્દ્રિયસુત્તાદિવણ્ણના • 1-5. Indriyasuttādivaṇṇanā