Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) |
૪. ચતુત્થપણ્ણાસકં
4. Catutthapaṇṇāsakaṃ
(૧૬) ૧. સદ્ધમ્મવગ્ગો
(16) 1. Saddhammavaggo
૧૫૧-૧૬૦. પઠમો વગ્ગો ઉત્તાનત્થોયેવ.
151-160. Paṭhamo vaggo uttānatthoyeva.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
૧. પઠમસમ્મત્તનિયામસુત્તં • 1. Paṭhamasammattaniyāmasuttaṃ
૨. દુતિયસમ્મત્તનિયામસુત્તં • 2. Dutiyasammattaniyāmasuttaṃ
૩. તતિયસમ્મત્તનિયામસુત્તં • 3. Tatiyasammattaniyāmasuttaṃ
૪. પઠમસદ્ધમ્મસમ્મોસસુત્તં • 4. Paṭhamasaddhammasammosasuttaṃ
૫. દુતિયસદ્ધમ્મસમ્મોસસુત્તં • 5. Dutiyasaddhammasammosasuttaṃ
૬. તતિયસદ્ધમ્મસમ્મોસસુત્તં • 6. Tatiyasaddhammasammosasuttaṃ
૭. દુક્કથાસુત્તં • 7. Dukkathāsuttaṃ
૮. સારજ્જસુત્તં • 8. Sārajjasuttaṃ
૯. ઉદાયીસુત્તં • 9. Udāyīsuttaṃ
૧૦. દુપ્પટિવિનોદયસુત્તં • 10. Duppaṭivinodayasuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)
૧. પઠમસમ્મત્તનિયામસુત્તવણ્ણના • 1. Paṭhamasammattaniyāmasuttavaṇṇanā
૨. દુતિયસમ્મત્તનિયામસુત્તવણ્ણના • 2. Dutiyasammattaniyāmasuttavaṇṇanā
૩. તતિયસમ્મત્તનિયામસુત્તવણ્ણના • 3. Tatiyasammattaniyāmasuttavaṇṇanā
૪. પઠમસદ્ધમ્મસમ્મોસસુત્તવણ્ણના • 4. Paṭhamasaddhammasammosasuttavaṇṇanā
૬. તતિયસદ્ધમ્મસમ્મોસસુત્તવણ્ણના • 6. Tatiyasaddhammasammosasuttavaṇṇanā
૭. દુક્કથાસુત્તવણ્ણના • 7. Dukkathāsuttavaṇṇanā
૯. ઉદાયીસુત્તવણ્ણના • 9. Udāyīsuttavaṇṇanā
૧૦. દુપ્પટિવિનોદયસુત્તવણ્ણના • 10. Duppaṭivinodayasuttavaṇṇanā