Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૬. સક્કચ્ચસુત્તવણ્ણના

    6. Sakkaccasuttavaṇṇanā

    ૭૦. છટ્ઠે પરિસુદ્ધા ચ ભવિસ્સન્તીતિ ભિય્યોસોમત્તાય પરિસુદ્ધા ભવિસ્સન્તિ નિમ્મલા. સકમ્મારગતોતિ એત્થ સ-કારો નિપાતમત્તં, કમ્મારગતો કમ્મારુદ્ધનગતોતિ અત્થો.

    70. Chaṭṭhe parisuddhā ca bhavissantīti bhiyyosomattāya parisuddhā bhavissanti nimmalā. Sakammāragatoti ettha sa-kāro nipātamattaṃ, kammāragato kammāruddhanagatoti attho.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૬. સક્કચ્ચસુત્તં • 6. Sakkaccasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૫-૬. પારિચ્છત્તકસુત્તાદિવણ્ણના • 5-6. Pāricchattakasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact