Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૩૬. સકુણજાતકં

    36. Sakuṇajātakaṃ

    ૩૬.

    36.

    યં નિસ્સિતા જગતિરુહં વિહઙ્ગમા, સ્વાયં અગ્ગિં પમુઞ્ચતિ;

    Yaṃ nissitā jagatiruhaṃ vihaṅgamā, svāyaṃ aggiṃ pamuñcati;

    દિસા ભજથ વક્કઙ્ગા 1, જાતં સરણતો ભયન્તિ.

    Disā bhajatha vakkaṅgā 2, jātaṃ saraṇato bhayanti.

    સકુણજાતકં છટ્ઠં.

    Sakuṇajātakaṃ chaṭṭhaṃ.







    Footnotes:
    1. વઙ્કઙ્ગા (સ્યા॰)
    2. vaṅkaṅgā (syā.)



    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૩૬] ૬. સકુણજાતકવણ્ણના • [36] 6. Sakuṇajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact