Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૬. સમાધિસુત્તવણ્ણના

    6. Samādhisuttavaṇṇanā

    ૭૦. છટ્ઠે ન સન્તેનાતિ પચ્ચનીકકિલેસેહિ અવૂપસન્તેન. ન પણીતેનાતિ ન અતપ્પકેન. ન પટિપ્પસ્સદ્ધિલદ્ધેનાતિ કિલેસપ્પટિપ્પસ્સદ્ધિયા અલદ્ધેન અપ્પત્તેન. ન એકોદિભાવાધિગતેનાતિ ન એકગ્ગભાવં ઉપગતેન.

    70. Chaṭṭhe na santenāti paccanīkakilesehi avūpasantena. Na paṇītenāti na atappakena. Na paṭippassaddhiladdhenāti kilesappaṭippassaddhiyā aladdhena appattena. Na ekodibhāvādhigatenāti na ekaggabhāvaṃ upagatena.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૬. સમાધિસુત્તં • 6. Samādhisuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૬. સમાધિસુત્તવણ્ણના • 6. Samādhisuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact