Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā)

    ૫-૬. સમજીવીસુત્તાદિવણ્ણના

    5-6. Samajīvīsuttādivaṇṇanā

    ૫૫-૫૬. પઞ્ચમે અનુગ્ગણ્હનત્થન્તિ નકુલમાતા નકુલપિતાતિ ઇમેસં દ્વિન્નં સઙ્ગહત્થાય. નકુલસ્સ દારકસ્સ પિતા નકુલપિતા. નકુલમાતાતિ એત્થાપિ એસેવ નયો. સેસમેત્થ ઉત્તાનમેવ. છટ્ઠે નત્થિ વત્તબ્બં.

    55-56. Pañcame anuggaṇhanatthanti nakulamātā nakulapitāti imesaṃ dvinnaṃ saṅgahatthāya. Nakulassa dārakassa pitā nakulapitā. Nakulamātāti etthāpi eseva nayo. Sesamettha uttānameva. Chaṭṭhe natthi vattabbaṃ.

    સમજીવીસુત્તાદિવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Samajīvīsuttādivaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
    ૫. પઠમસમજીવીસુત્તં • 5. Paṭhamasamajīvīsuttaṃ
    ૬. દુતિયસમજીવીસુત્તં • 6. Dutiyasamajīvīsuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā) / ૫-૬. સમજીવીસુત્તદ્વયવણ્ણના • 5-6. Samajīvīsuttadvayavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact