Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi

    સમનુભાસનાસમુટ્ઠાનવણ્ણના

    Samanubhāsanāsamuṭṭhānavaṇṇanā

    ૨૬૧. ભેદન્તિ ઇદં સમનુભાસનં નામ એકં સમુટ્ઠાનસીસં, સેસાનિ તેન સદિસાનિ.

    261.Bhedanti idaṃ samanubhāsanaṃ nāma ekaṃ samuṭṭhānasīsaṃ, sesāni tena sadisāni.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / પરિવારપાળિ • Parivārapāḷi / ૪. સમનુભાસનાસમુટ્ઠાનં • 4. Samanubhāsanāsamuṭṭhānaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / પરિવાર-અટ્ઠકથા • Parivāra-aṭṭhakathā / સમનુભાસનાસમુટ્ઠાનવણ્ણના • Samanubhāsanāsamuṭṭhānavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact