Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પટિસમ્ભિદામગ્ગ-અટ્ઠકથા • Paṭisambhidāmagga-aṭṭhakathā

    ૭. સમસીસકથા

    7. Samasīsakathā

    સમસીસકથાવણ્ણના

    Samasīsakathāvaṇṇanā

    ૩૩. ઇદાનિ પાટિહારિયકથાનન્તરં આદિપાટિહારિયભૂતસ્સ ઇદ્ધિપાટિહારિયસઙ્ગહિતસ્સ સમસીસિભાવસ્સ ઇદ્ધિપાટિહારિયભાવદીપનત્થં ઞાણકથાય નિદ્દિટ્ઠાપિ સમસીસકથા ઇદ્ધિપાટિહારિયસમ્બન્ધેન પુન કથિતા. તસ્સા અત્થવણ્ણના તત્થ કથિતાયેવાતિ.

    33. Idāni pāṭihāriyakathānantaraṃ ādipāṭihāriyabhūtassa iddhipāṭihāriyasaṅgahitassa samasīsibhāvassa iddhipāṭihāriyabhāvadīpanatthaṃ ñāṇakathāya niddiṭṭhāpi samasīsakathā iddhipāṭihāriyasambandhena puna kathitā. Tassā atthavaṇṇanā tattha kathitāyevāti.

    સમસીસકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Samasīsakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / ખુદ્દકનિકાય • Khuddakanikāya / પટિસમ્ભિદામગ્ગપાળિ • Paṭisambhidāmaggapāḷi / ૭. સમસીસકથા • 7. Samasīsakathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact