Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā)

    નમો તસ્સ ભગવતો અરહતો સમ્માસમ્બુદ્ધસ્સ

    Namo tassa bhagavato arahato sammāsambuddhassa

    અઙ્ગુત્તરનિકાયે

    Aṅguttaranikāye

    નવકનિપાત-ટીકા

    Navakanipāta-ṭīkā

    ૧. પઠમપણ્ણાસકં

    1. Paṭhamapaṇṇāsakaṃ

    ૧. સમ્બોધિવગ્ગો

    1. Sambodhivaggo

    ૧-૨. સમ્બોધિસુત્તાદિવણ્ણના

    1-2. Sambodhisuttādivaṇṇanā

    ૧-૨. નવકનિપાતસ્સ પઠમદુતિયેસુ નત્થિ વત્તબ્બં.

    1-2. Navakanipātassa paṭhamadutiyesu natthi vattabbaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
    ૧. સમ્બોધિસુત્તં • 1. Sambodhisuttaṃ
    ૨. નિસ્સયસુત્તં • 2. Nissayasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)
    ૧. સમ્બોધિસુત્તવણ્ણના • 1. Sambodhisuttavaṇṇanā
    ૨. નિસ્સયસુત્તવણ્ણના • 2. Nissayasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact