Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / ઇતિવુત્તક-અટ્ઠકથા • Itivuttaka-aṭṭhakathā |
૨. સમ્માદિટ્ઠિકસુત્તવણ્ણના
2. Sammādiṭṭhikasuttavaṇṇanā
૭૧. દુતિયે પઠમસુત્તે વુત્તવિપરિયાયેન અત્થો વેદિતબ્બો.
71. Dutiye paṭhamasutte vuttavipariyāyena attho veditabbo.
દુતિયસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Dutiyasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / ખુદ્દકનિકાય • Khuddakanikāya / ઇતિવુત્તકપાળિ • Itivuttakapāḷi / ૨. સમ્માદિટ્ઠિકસુત્તં • 2. Sammādiṭṭhikasuttaṃ