Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā

    ૪. સમથક્ખન્ધકં

    4. Samathakkhandhakaṃ

    સમ્મુખાવિનયકથાવણ્ણના

    Sammukhāvinayakathāvaṇṇanā

    ૧૮૭. સમથક્ખન્ધકે સઞ્ઞાપેતીતિ એત્થ સં-સદ્દૂપપદો ઞા-સદ્દો તોસનવિસિટ્ઠે અવબોધને વત્તતીતિ આહ ‘‘પરિતોસેત્વા જાનાપેતી’’તિ.

    187. Samathakkhandhake saññāpetīti ettha saṃ-saddūpapado ñā-saddo tosanavisiṭṭhe avabodhane vattatīti āha ‘‘paritosetvā jānāpetī’’ti.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / ચૂળવગ્ગપાળિ • Cūḷavaggapāḷi / કણ્હપક્ખનવકં • Kaṇhapakkhanavakaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / ચૂળવગ્ગ-અટ્ઠકથા • Cūḷavagga-aṭṭhakathā / સમ્મુખાવિનયકથા • Sammukhāvinayakathā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā / સમ્મુખાવિનયકથાવણ્ણના • Sammukhāvinayakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ૧. સમ્મુખાવિનયકથા • 1. Sammukhāvinayakathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact