Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi |
૧૪૬. સમુદ્દકાકજાતકં
146. Samuddakākajātakaṃ
૧૪૬.
146.
અપિ નુ હનુકા સન્તા, મુખઞ્ચ પરિસુસ્સતિ;
Api nu hanukā santā, mukhañca parisussati;
ઓરમામ ન પારેમ, પૂરતેવ મહોદધીતિ.
Oramāma na pārema, pūrateva mahodadhīti.
સમુદ્દકાકજાતકં છટ્ઠં.
Samuddakākajātakaṃ chaṭṭhaṃ.
Related texts:
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૧૪૬] ૬. સમુદ્દકાકજાતકવણ્ણના • [146] 6. Samuddakākajātakavaṇṇanā