Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā)

    ૪. સામુગિયસુત્તવણ્ણના

    4. Sāmugiyasuttavaṇṇanā

    ૧૯૪. ચતુત્થે પુગ્ગલસ્સ પારિસુદ્ધિયા પધાનભૂતાનિ વા અઙ્ગાનિ પારિસુદ્ધિપધાનિયઙ્ગાનિ. સેસમેત્થ સુવિઞ્ઞેય્યમેવ.

    194. Catutthe puggalassa pārisuddhiyā padhānabhūtāni vā aṅgāni pārisuddhipadhāniyaṅgāni. Sesamettha suviññeyyameva.

    સામુગિયસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Sāmugiyasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૪. સામુગિયસુત્તં • 4. Sāmugiyasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā) / ૪. સામુગિયાસુત્તવણ્ણના • 4. Sāmugiyāsuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact