Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૮-૧૦. સંવેજનીયાદિસુત્તત્તયવણ્ણના

    8-10. Saṃvejanīyādisuttattayavaṇṇanā

    ૧૧૮-૧૨૦. અટ્ઠમે દસ્સનીયાનીતિ પસ્સિતબ્બયુત્તકાનિ. સંવેજનીયાનીતિ સંવેગજનકાનિ. નવમે જાતિભયન્તિ જાતિં આરબ્ભ ઉપ્પજ્જનકભયં. સેસપદેસુપિ એસેવ નયો. દસમે અગ્ગિભયન્તિ અગ્ગિં પટિચ્ચ ઉપ્પજ્જનકભયં. સેસપદેસુપિ એસેવ નયો.

    118-120. Aṭṭhame dassanīyānīti passitabbayuttakāni. Saṃvejanīyānīti saṃvegajanakāni. Navame jātibhayanti jātiṃ ārabbha uppajjanakabhayaṃ. Sesapadesupi eseva nayo. Dasame aggibhayanti aggiṃ paṭicca uppajjanakabhayaṃ. Sesapadesupi eseva nayo.

    કેસિવગ્ગો દુતિયો.

    Kesivaggo dutiyo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
    ૮. સંવેજનીયસુત્તં • 8. Saṃvejanīyasuttaṃ
    ૯. પઠમભયસુત્તં • 9. Paṭhamabhayasuttaṃ
    ૧૦. દુતિયભયસુત્તં • 10. Dutiyabhayasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૮-૧૦. સંવેજનીયસુત્તાદિવણ્ણના • 8-10. Saṃvejanīyasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact