Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૮. સંયોજનસુત્તવણ્ણના

    8. Saṃyojanasuttavaṇṇanā

    . અટ્ઠમે અનુનયસંયોજનન્તિ કામરાગસંયોજનં. સબ્બાનેવ ચેતાનિ બન્ધનટ્ઠેન સંયોજનાનીતિ વેદિતબ્બાનિ. ઇમસ્મિં સુત્તે વટ્ટમેવ કથિતં. સેસં સબ્બત્થ ઉત્તાનત્થમેવાતિ.

    8. Aṭṭhame anunayasaṃyojananti kāmarāgasaṃyojanaṃ. Sabbāneva cetāni bandhanaṭṭhena saṃyojanānīti veditabbāni. Imasmiṃ sutte vaṭṭameva kathitaṃ. Sesaṃ sabbattha uttānatthamevāti.

    ધનવગ્ગો પઠમો.

    Dhanavaggo paṭhamo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૮. સંયોજનસુત્તં • 8. Saṃyojanasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૧. ધનવગ્ગવણ્ણના • 1. Dhanavaggavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact