Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    (૧૮) ૩. ઉપાસકવગ્ગો

    (18) 3. Upāsakavaggo

    ૧-૩. સારજ્જસુત્તાદિવણ્ણના

    1-3. Sārajjasuttādivaṇṇanā

    ૧૭૧-૧૭૩. તતિયસ્સ પઠમદુતિયતતિયેસુ અગારિયપ્પટિપત્તિ કથિતા. સોતાપન્નસકદાગામિનોપિ હોન્તુ, વટ્ટન્તિયેવ.

    171-173. Tatiyassa paṭhamadutiyatatiyesu agāriyappaṭipatti kathitā. Sotāpannasakadāgāminopi hontu, vaṭṭantiyeva.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
    ૧. સારજ્જસુત્તં • 1. Sārajjasuttaṃ
    ૨. વિસારદસુત્તં • 2. Visāradasuttaṃ
    ૩. નિરયસુત્તં • 3. Nirayasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૧-૬. સારજ્જસુત્તાદિવણ્ણના • 1-6. Sārajjasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact