Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya |
૪. સતિબલસુત્તં
4. Satibalasuttaṃ
૧૫૪. ‘‘ચત્તારિમાનિ, ભિક્ખવે, બલાનિ. કતમાનિ ચત્તારિ? સતિબલં, સમાધિબલં, અનવજ્જબલં, સઙ્ગહબલં – ઇમાનિ ખો, ભિક્ખવે, ચત્તારિ બલાની’’તિ. ચતુત્થં.
154. ‘‘Cattārimāni, bhikkhave, balāni. Katamāni cattāri? Satibalaṃ, samādhibalaṃ, anavajjabalaṃ, saṅgahabalaṃ – imāni kho, bhikkhave, cattāri balānī’’ti. Catutthaṃ.
Related texts:
ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૧-૫. ઇન્દ્રિયસુત્તાદિવણ્ણના • 1-5. Indriyasuttādivaṇṇanā