Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પટિસમ્ભિદામગ્ગ-અટ્ઠકથા • Paṭisambhidāmagga-aṭṭhakathā

    ૨-૩. સતિપટ્ઠાનવારાદિવણ્ણના

    2-3. Satipaṭṭhānavārādivaṇṇanā

    ૪૧-૪૨. સતિપટ્ઠાનઇદ્ધિપાદપુબ્બઙ્ગમવારાપિ મગ્ગક્ખણવસેન વુત્તા. તેપિ તત્થ તત્થ વિસેસપદં દસ્સેત્વા સઙ્ખિત્તાતિ.

    41-42. Satipaṭṭhānaiddhipādapubbaṅgamavārāpi maggakkhaṇavasena vuttā. Tepi tattha tattha visesapadaṃ dassetvā saṅkhittāti.

    ધમ્મચક્કકથાવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Dhammacakkakathāvaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / ખુદ્દકનિકાય • Khuddakanikāya / પટિસમ્ભિદામગ્ગપાળિ • Paṭisambhidāmaggapāḷi
    ૨. સતિપટ્ઠાનવારો • 2. Satipaṭṭhānavāro
    ૩. ઇદ્ધિપાદવારો • 3. Iddhipādavāro


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact