Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā

    સત્તાહકરણીયાનુજાનનકથાવણ્ણના

    Sattāhakaraṇīyānujānanakathāvaṇṇanā

    ૧૮૭-૧૮૯. તીણિ પરિહીનાનીતિ ભિક્ખુનીનં વચ્ચકુટિઆદીનં પટિક્ખિત્તત્તા પહીનાનિ. વારેય્યન્તિ આવાહવિવાહમઙ્ગલં. સુત્તન્તોતિ અત્તનો પગુણસુત્તન્તો. ન પલુજ્જતીતિ ન વિનસ્સતિ ન અન્તરધાયતિ.

    187-189.Tīṇi parihīnānīti bhikkhunīnaṃ vaccakuṭiādīnaṃ paṭikkhittattā pahīnāni. Vāreyyanti āvāhavivāhamaṅgalaṃ. Suttantoti attano paguṇasuttanto. Na palujjatīti na vinassati na antaradhāyati.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવગ્ગપાળિ • Mahāvaggapāḷi / ૧૦૯. સત્તાહકરણીયાનુજાનના • 109. Sattāhakaraṇīyānujānanā

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / મહાવગ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvagga-aṭṭhakathā / સત્તાહકરણીયાનુજાનનકથા • Sattāhakaraṇīyānujānanakathā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā / સત્તાહકરણીયાનુજાનનકથાવણ્ણના • Sattāhakaraṇīyānujānanakathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / વસ્સૂપનાયિકઅનુજાનનકથાદિવણ્ણના • Vassūpanāyikaanujānanakathādivaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ૧૦૯. સત્તાહકરણીયાનુજાનનકથા • 109. Sattāhakaraṇīyānujānanakathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact