Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / કઙ્ખાવિતરણી-અભિનવ-ટીકા • Kaṅkhāvitaraṇī-abhinava-ṭīkā

    ૯. સેનાવાસસિક્ખાપદવણ્ણના

    9. Senāvāsasikkhāpadavaṇṇanā

    પટિસેનારુદ્ધાયાતિ યથા સઞ્ચારો છિજ્જતિ, એવં પટિસેનાય રુદ્ધાય સેનાય. કેનચિ પલિબુદ્ધસ્સાતિ વેરિકેન વા ઇસ્સરેન વા કેનચિ રુદ્ધસ્સ.

    Paṭisenāruddhāyāti yathā sañcāro chijjati, evaṃ paṭisenāya ruddhāya senāya. Kenaci palibuddhassāti verikena vā issarena vā kenaci ruddhassa.

    સેનાવાસસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Senāvāsasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact