Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૩. સેરિવવાણિજજાતકં

    3. Serivavāṇijajātakaṃ

    .

    3.

    ઇધ ચે નં 1 વિરાધેસિ, સદ્ધમ્મસ્સ નિયામતં 2;

    Idha ce naṃ 3 virādhesi, saddhammassa niyāmataṃ 4;

    ચિરં ત્વં અનુતપ્પેસિ 5, સેરિવાયંવ વાણિજોતિ.

    Ciraṃ tvaṃ anutappesi 6, serivāyaṃva vāṇijoti.

    સેરિવવાણિજજાતકં તતિયં.

    Serivavāṇijajātakaṃ tatiyaṃ.







    Footnotes:
    1. ઇધ ચે હિ નં (સી॰ પી॰)
    2. નિયામકં (સ્યા॰ ક॰)
    3. idha ce hi naṃ (sī. pī.)
    4. niyāmakaṃ (syā. ka.)
    5. અનુતપેસ્સસિ (સી॰ પી॰), અનુતપ્પિસ્સસિ (?)
    6. anutapessasi (sī. pī.), anutappissasi (?)



    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / ૩. સેરિવવાણિજજાતકવણ્ણના • 3. Serivavāṇijajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact