Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / થેરગાથાપાળિ • Theragāthāpāḷi |
૨. સેતુચ્છત્થેરગાથા
2. Setucchattheragāthā
૧૦૨.
102.
‘‘માનેન વઞ્ચિતાસે, સઙ્ખારેસુ સંકિલિસ્સમાનાસે;
‘‘Mānena vañcitāse, saṅkhāresu saṃkilissamānāse;
લાભાલાભેન મથિતા, સમાધિં નાધિગચ્છન્તી’’તિ.
Lābhālābhena mathitā, samādhiṃ nādhigacchantī’’ti.
… સેતુચ્છો થેરો….
… Setuccho thero….
Related texts:
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / થેરગાથા-અટ્ઠકથા • Theragāthā-aṭṭhakathā / ૨. સેતુચ્છત્થેરગાથાવણ્ણના • 2. Setucchattheragāthāvaṇṇanā