Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) |
૪-૭. સીહસેનાપતિસુત્તાદિવણ્ણના
4-7. Sīhasenāpatisuttādivaṇṇanā
૫૭-૬૦. ચતુત્થે કુચ્છિતો અરિયો કદરિયો. થદ્ધમચ્છરિયસદિસં હિ કુચ્છિતં સબ્બનિહીનં નત્થિ સબ્બકુસલાનં આદિભૂતસ્સ નિસેધનતો. સેસમેત્થ પઞ્ચમાદીનિ ચ ઉત્તાનત્થાનેવ.
57-60. Catutthe kucchito ariyo kadariyo. Thaddhamacchariyasadisaṃ hi kucchitaṃ sabbanihīnaṃ natthi sabbakusalānaṃ ādibhūtassa nisedhanato. Sesamettha pañcamādīni ca uttānatthāneva.
સીહસેનાપતિસુત્તાદિવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Sīhasenāpatisuttādivaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
૪. સીહસેનાપતિસુત્તં • 4. Sīhasenāpatisuttaṃ
૫. અરક્ખેય્યસુત્તં • 5. Arakkheyyasuttaṃ
૬. કિમિલસુત્તં • 6. Kimilasuttaṃ
૭. સત્તધમ્મસુત્તં • 7. Sattadhammasuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)
૪. સીહસેનાપતિસુત્તવણ્ણના • 4. Sīhasenāpatisuttavaṇṇanā
૫. અરક્ખેય્યસુત્તવણ્ણના • 5. Arakkheyyasuttavaṇṇanā