Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā)

    ૮. સીલબ્બતસુત્તવણ્ણના

    8. Sīlabbatasuttavaṇṇanā

    ૭૯. અટ્ઠમે દુક્કરકારિકાનુયોગોતિ દુક્કરકિરિયાય અનુયોગો. ઉપટ્ઠાનેન સારન્તિ ઉપટ્ઠાનાકારેન સારં. ‘‘ઇદં વર’’ન્તિઆદિના ઉપટ્ઠાનાકારં વિભાવેતિ. એત્થાતિ એતસ્મિં સત્થારા પુચ્છિતે પઞ્હે.

    79. Aṭṭhame dukkarakārikānuyogoti dukkarakiriyāya anuyogo. Upaṭṭhānena sāranti upaṭṭhānākārena sāraṃ. ‘‘Idaṃ vara’’ntiādinā upaṭṭhānākāraṃ vibhāveti. Etthāti etasmiṃ satthārā pucchite pañhe.

    સીલબ્બતસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Sīlabbatasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૮. સીલબ્બતસુત્તં • 8. Sīlabbatasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā) / ૮. સીલબ્બતસુત્તવણ્ણના • 8. Sīlabbatasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact