Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૭૨. સીલવહત્થિજાતકં

    72. Sīlavahatthijātakaṃ

    ૭૨.

    72.

    અકતઞ્ઞુસ્સ પોસસ્સ, નિચ્ચં વિવરદસ્સિનો;

    Akataññussa posassa, niccaṃ vivaradassino;

    સબ્બં ચે પથવિં 1 દજ્જા, નેવ નં અભિરાધયેતિ.

    Sabbaṃ ce pathaviṃ 2 dajjā, neva naṃ abhirādhayeti.

    સીલવહત્થિજાતકં દુતિયં.

    Sīlavahatthijātakaṃ dutiyaṃ.







    Footnotes:
    1. પઠવિં (સી॰ સ્યા॰ પી॰)
    2. paṭhaviṃ (sī. syā. pī.)



    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૭૨] ૨. સીલવનાગરાજજાતકવણ્ણના • [72] 2. Sīlavanāgarājajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact