Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā)

    ૬. સીલવન્તસુત્તવણ્ણના

    6. Sīlavantasuttavaṇṇanā

    ૪૬. છટ્ઠે લોકિયલોકુત્તરમિસ્સકન્તિ એત્થ ‘‘મનુસ્સા પુઞ્ઞં પસવન્તી’’તિ અવિસેસેન વુત્તત્તા ભાવનામયસ્સપિ પુઞ્ઞસ્સ સઙ્ગણ્હનતો લોકુત્તરસ્સપિ સમ્ભવો દટ્ઠબ્બો.

    46. Chaṭṭhe lokiyalokuttaramissakanti ettha ‘‘manussā puññaṃ pasavantī’’ti avisesena vuttattā bhāvanāmayassapi puññassa saṅgaṇhanato lokuttarassapi sambhavo daṭṭhabbo.

    સીલવન્તસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Sīlavantasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૬. સીલવન્તસુત્તં • 6. Sīlavantasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā) / ૬. સીલવન્તસુત્તવણ્ણના • 6. Sīlavantasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact