Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૮૬. સીલવીમંસકજાતકં

    86. Sīlavīmaṃsakajātakaṃ

    ૮૬.

    86.

    સીલં કિરેવ કલ્યાણં, સીલં લોકે અનુત્તરં;

    Sīlaṃ kireva kalyāṇaṃ, sīlaṃ loke anuttaraṃ;

    પસ્સ ઘોરવિસો નાગો, સીલવાતિ ન હઞ્ઞતીતિ.

    Passa ghoraviso nāgo, sīlavāti na haññatīti.

    સીલવીમંસકજાતકં છટ્ઠં.

    Sīlavīmaṃsakajātakaṃ chaṭṭhaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૮૬] ૬. સીલવીમંસકજાતકવણ્ણના • [86] 6. Sīlavīmaṃsakajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact