Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૧૪૨. સિઙ્ગાલજાતકં

    142. Siṅgālajātakaṃ

    ૧૪૨.

    142.

    એતઞ્હિ તે દુરાજાનં, યં સેસિ મતસાયિકં;

    Etañhi te durājānaṃ, yaṃ sesi matasāyikaṃ;

    યસ્સ તે કડ્ઢમાનસ્સ, હત્થા દણ્ડો ન મુચ્ચતીતિ.

    Yassa te kaḍḍhamānassa, hatthā daṇḍo na muccatīti.

    સિઙ્ગાલજાતકં દુતિયં.

    Siṅgālajātakaṃ dutiyaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૧૪૨] ૨. સિઙ્ગાલજાતકવણ્ણના • [142] 2. Siṅgālajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact