Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૧૪૮. સિઙ્ગાલજાતકં

    148. Siṅgālajātakaṃ

    ૧૪૮.

    148.

    નાહં પુનં ન ચ પુનં, ન ચાપિ અપુનપ્પુનં;

    Nāhaṃ punaṃ na ca punaṃ, na cāpi apunappunaṃ;

    હત્થિબોન્દિં પવેક્ખામિ, તથા હિ ભયતજ્જિતોતિ.

    Hatthibondiṃ pavekkhāmi, tathā hi bhayatajjitoti.

    સિઙ્ગાલજાતકં અટ્ઠમં.

    Siṅgālajātakaṃ aṭṭhamaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૧૪૮] ૮. સિઙ્ગાલજાતકવણ્ણના • [148] 8. Siṅgālajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact