Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / નેત્તિવિભાવિની • Nettivibhāvinī

    ૧૩. સોધનહારસમ્પાતવિભાવના

    13. Sodhanahārasampātavibhāvanā

    ૭૫. યત્થાતિ યસ્મિં પઞ્હે. આરમ્ભો અત્થો સુદ્ધો પરિપુણ્ણો, સો પઞ્હો નિરવસેસતો વિસ્સજ્જિતો ભવતિ. યત્થ પઞ્હે પન આરમ્ભો અત્થો ન સુદ્ધો અપરિપુણ્ણો કોચિ વિસ્સજ્જેતબ્બો અવસિટ્ઠો, સો પઞ્હો તાવ વિસ્સજ્જિતો ન ભવતિ.

    75.Yatthāti yasmiṃ pañhe. Ārambho attho suddho paripuṇṇo, so pañho niravasesato vissajjito bhavati. Yattha pañhe pana ārambho attho na suddho aparipuṇṇo koci vissajjetabbo avasiṭṭho, so pañho tāva vissajjito na bhavati.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / ખુદ્દકનિકાય • Khuddakanikāya / નેત્તિપ્પકરણપાળિ • Nettippakaraṇapāḷi / ૧૩. સોધનહારસમ્પાતો • 13. Sodhanahārasampāto


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact