Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā)

    ૧૦. સોતસુત્તવણ્ણના

    10. Sotasuttavaṇṇanā

    ૧૪૦. દસમે તિબ્બાનન્તિ તિક્ખાનં. ખરાનન્તિ કક્કસાનં. કટુકાનન્તિ દારુણાનં. અસાતાનન્તિ નસાતાનં અપ્પિયાનં. ન તાસુ મનો અપ્પેતિ, ન તા મનં અપ્પાયન્તિ વડ્ઢેન્તીતિ અમનાપા.

    140. Dasame tibbānanti tikkhānaṃ. Kharānanti kakkasānaṃ. Kaṭukānanti dāruṇānaṃ. Asātānanti nasātānaṃ appiyānaṃ. Na tāsu mano appeti, na tā manaṃ appāyanti vaḍḍhentīti amanāpā.

    સોતસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Sotasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.

    રાજવગ્ગવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Rājavaggavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૧૦. સોતસુત્તં • 10. Sotasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā) / ૧૦. સોતસુત્તવણ્ણના • 10. Sotasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact