Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૯-૧૦. સુચરિતસુત્તાદિવણ્ણના

    9-10. Sucaritasuttādivaṇṇanā

    ૧૪૯-૧૫૦. નવમે સણ્હા વાચાતિ મુદુકવાચા. મન્તભાસાતિ મન્તસઙ્ખાતાય પઞ્ઞાય પરિચ્છિન્દિત્વા કથિતકથા. દસમે સીલસારોતિ સારસમ્પાપકં સીલં. સેસેસુપિ એસેવ નયો.

    149-150. Navame saṇhā vācāti mudukavācā. Mantabhāsāti mantasaṅkhātāya paññāya paricchinditvā kathitakathā. Dasame sīlasāroti sārasampāpakaṃ sīlaṃ. Sesesupi eseva nayo.

    આભાવગ્ગો પઞ્ચમો.

    Ābhāvaggo pañcamo.

    તતિયપણ્ણાસકં નિટ્ઠિતં.

    Tatiyapaṇṇāsakaṃ niṭṭhitaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
    ૯. સુચરિતસુત્તં • 9. Sucaritasuttaṃ
    ૧૦. સારસુત્તં • 10. Sārasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૭-૧૦. દુતિયકાલસુત્તાદિવણ્ણના • 7-10. Dutiyakālasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact