Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / કઙ્ખાવિતરણી-અભિનવ-ટીકા • Kaṅkhāvitaraṇī-abhinava-ṭīkā

    ૪. સૂચિઘરસિક્ખાપદવણ્ણના

    4. Sūcigharasikkhāpadavaṇṇanā

    તં અસ્સ અત્થીતિ (સારત્થ॰ ટી॰ પાચિત્તિય ૩.૫૧૭) પઠમં ભિન્દિત્વા પચ્છા દેસેતબ્બત્તા તં ભેદનકં અસ્સ પાચિત્તિયસ્સ અત્થીતિ.

    Taṃ assa atthīti (sārattha. ṭī. pācittiya 3.517) paṭhamaṃ bhinditvā pacchā desetabbattā taṃ bhedanakaṃ assa pācittiyassa atthīti.

    અરણિકેતિ અરણિધનુકે. વિધેતિ વેધકે. વાસિજટેતિ વાસિદણ્ડકે ચ.

    Araṇiketi araṇidhanuke. Vidheti vedhake. Vāsijaṭeti vāsidaṇḍake ca.

    સૂચિઘરસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Sūcigharasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact