Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / કઙ્ખાવિતરણી-પુરાણ-ટીકા • Kaṅkhāvitaraṇī-purāṇa-ṭīkā

    ૪. સૂચિઘરસિક્ખાપદવણ્ણના

    4. Sūcigharasikkhāpadavaṇṇanā

    તં અસ્સાતિ તં ભેદનકં અસ્સ પાચિત્તિયસ્સ અત્થિ પઠમં ભેદનં કત્વા પચ્છા દેસેતબ્બત્તા. એસ નયો ઇતરેસુપિ. વાસિજટેતિ વાસિદણ્ડકે.

    Taṃassāti taṃ bhedanakaṃ assa pācittiyassa atthi paṭhamaṃ bhedanaṃ katvā pacchā desetabbattā. Esa nayo itaresupi. Vāsijaṭeti vāsidaṇḍake.

    સૂચિઘરસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Sūcigharasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact