Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / મહાવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvibhaṅga-aṭṭhakathā |
૨. સુદ્ધકાળકસિક્ખાપદવણ્ણના
2. Suddhakāḷakasikkhāpadavaṇṇanā
૫૪૭. તેન સમયેનાતિ સુદ્ધકાળકસિક્ખાપદં. તત્થ સુદ્ધકાળકાનન્તિ સુદ્ધાનં કાળકાનં , અઞ્ઞેહિ અમિસ્સિતકાળકાનન્તિ અત્થો. સેસં ઉત્તાનત્થમેવ. સમુટ્ઠાનાદીનિપિ કોસિયસિક્ખાપદસદિસાનેવાતિ.
547.Tena samayenāti suddhakāḷakasikkhāpadaṃ. Tattha suddhakāḷakānanti suddhānaṃ kāḷakānaṃ , aññehi amissitakāḷakānanti attho. Sesaṃ uttānatthameva. Samuṭṭhānādīnipi kosiyasikkhāpadasadisānevāti.
સુદ્ધકાળકસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Suddhakāḷakasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવિભઙ્ગ • Mahāvibhaṅga / ૨. સુદ્ધકાળકસિક્ખાપદં • 2. Suddhakāḷakasikkhāpadaṃ
ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / ૧. કોસિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Kosiyasikkhāpadavaṇṇanā
ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā / ૨. સુદ્ધકાળકસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Suddhakāḷakasikkhāpadavaṇṇanā
ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / ૧. કોસિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 1. Kosiyasikkhāpadavaṇṇanā