Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / થેરગાથાપાળિ • Theragāthāpāḷi |
૫. સુનાગત્થેરગાથા
5. Sunāgattheragāthā
૮૫.
85.
‘‘ચિત્તનિમિત્તસ્સ કોવિદો, પવિવેકરસં વિજાનિય;
‘‘Cittanimittassa kovido, pavivekarasaṃ vijāniya;
ઝાયં નિપકો પતિસ્સતો, અધિગચ્છેય્ય સુખં નિરામિસ’’ન્તિ.
Jhāyaṃ nipako patissato, adhigaccheyya sukhaṃ nirāmisa’’nti.
… સુનાગો થેરો….
… Sunāgo thero….
Related texts:
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / થેરગાથા-અટ્ઠકથા • Theragāthā-aṭṭhakathā / ૫. સુનાગત્થેરગાથાવણ્ણના • 5. Sunāgattheragāthāvaṇṇanā