Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / થેરગાથાપાળિ • Theragāthāpāḷi |
૨. સુપ્પિયત્થેરગાથા
2. Suppiyattheragāthā
૩૨.
32.
‘‘અજરં જીરમાનેન, તપ્પમાનેન નિબ્બુતિં;
‘‘Ajaraṃ jīramānena, tappamānena nibbutiṃ;
… સુપ્પિયો થેરો….
… Suppiyo thero….
Footnotes:
1. નિમ્મિસ્સં (સી॰), નિરામિસં (સ્યા॰), નિમિનેય્યં (?)
2. nimmissaṃ (sī.), nirāmisaṃ (syā.), nimineyyaṃ (?)
Related texts:
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / થેરગાથા-અટ્ઠકથા • Theragāthā-aṭṭhakathā / ૨. સુપ્પિયત્થેરગાથાવણ્ણના • 2. Suppiyattheragāthāvaṇṇanā