Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પરિવારપાળિ • Parivārapāḷi

    ૬. સુરુસુરુવગ્ગો

    6. Surusuruvaggo

    ૧૮૦. …અનાદરિયં પટિચ્ચ સુરુસુરુકારકં ભુઞ્જન્તો એકં આપત્તિં આપજ્જતિ. દુક્કટં….

    180. …Anādariyaṃ paṭicca surusurukārakaṃ bhuñjanto ekaṃ āpattiṃ āpajjati. Dukkaṭaṃ….

    …અનાદરિયં પટિચ્ચ હત્થનિલ્લેહકં ભુઞ્જન્તો એકં આપત્તિં આપજ્જતિ. દુક્કટં….

    …Anādariyaṃ paṭicca hatthanillehakaṃ bhuñjanto ekaṃ āpattiṃ āpajjati. Dukkaṭaṃ….

    …અનાદરિયં પટિચ્ચ પત્તનિલ્લેહકં ભુઞ્જન્તો એકં આપત્તિં આપજ્જતિ. દુક્કટં….

    …Anādariyaṃ paṭicca pattanillehakaṃ bhuñjanto ekaṃ āpattiṃ āpajjati. Dukkaṭaṃ….

    …અનાદરિયં પટિચ્ચ ઓટ્ઠનિલ્લેહકં ભુઞ્જન્તો એકં આપત્તિં આપજ્જતિ. દુક્કટં….

    …Anādariyaṃ paṭicca oṭṭhanillehakaṃ bhuñjanto ekaṃ āpattiṃ āpajjati. Dukkaṭaṃ….

    …અનાદરિયં પટિચ્ચ સામિસેન હત્થેન પાનીયથાલકં પટિગ્ગણ્હન્તો એકં આપત્તિં આપજ્જતિ. દુક્કટં….

    …Anādariyaṃ paṭicca sāmisena hatthena pānīyathālakaṃ paṭiggaṇhanto ekaṃ āpattiṃ āpajjati. Dukkaṭaṃ….

    …અનાદરિયં પટિચ્ચ સસિત્થકં પત્તધોવનં અન્તરઘરે છડ્ડેન્તો એકં આપત્તિં આપજ્જતિ. દુક્કટં….

    …Anādariyaṃ paṭicca sasitthakaṃ pattadhovanaṃ antaraghare chaḍḍento ekaṃ āpattiṃ āpajjati. Dukkaṭaṃ….

    …અનાદરિયં પટિચ્ચ છત્તપાણિસ્સ ધમ્મં દેસેન્તો એકં આપત્તિં આપજ્જતિ. દુક્કટં….

    …Anādariyaṃ paṭicca chattapāṇissa dhammaṃ desento ekaṃ āpattiṃ āpajjati. Dukkaṭaṃ….

    …અનાદરિયં પટિચ્ચ દણ્ડપાણિસ્સ ધમ્મં દેસેન્તો એકં આપત્તિં આપજ્જતિ. દુક્કટં….

    …Anādariyaṃ paṭicca daṇḍapāṇissa dhammaṃ desento ekaṃ āpattiṃ āpajjati. Dukkaṭaṃ….

    …અનાદરિયં પટિચ્ચ સત્થપાણિસ્સ ધમ્મં દેસેન્તો એકં આપત્તિં આપજ્જતિ. દુક્કટં….

    …Anādariyaṃ paṭicca satthapāṇissa dhammaṃ desento ekaṃ āpattiṃ āpajjati. Dukkaṭaṃ….

    …અનાદરિયં પટિચ્ચ આવુધપાણિસ્સ ધમ્મં દેસેન્તો એકં આપત્તિં આપજ્જતિ. દુક્કટં….

    …Anādariyaṃ paṭicca āvudhapāṇissa dhammaṃ desento ekaṃ āpattiṃ āpajjati. Dukkaṭaṃ….

    સુરુસુરુવગ્ગો છટ્ઠો.

    Surusuruvaggo chaṭṭho.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact