Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૪-૫. સુસ્સૂસતિસુત્તાદિવણ્ણના

    4-5. Sussūsatisuttādivaṇṇanā

    ૮૮-૮૯. ચતુત્થે અનત્થન્તિ અવડ્ઢિં. અત્થં રિઞ્ચતીતિ વડ્ઢિઅત્થં છડ્ડેતિ. અનનુલોમિકાયાતિ સાસનસ્સ અનનુલોમિકાય. પઞ્ચમે દિટ્ઠિસમ્પદન્તિ સોતાપત્તિમગ્ગં.

    88-89. Catutthe anatthanti avaḍḍhiṃ. Atthaṃ riñcatīti vaḍḍhiatthaṃ chaḍḍeti. Ananulomikāyāti sāsanassa ananulomikāya. Pañcame diṭṭhisampadanti sotāpattimaggaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
    ૪. સુસ્સૂસતિસુત્તં • 4. Sussūsatisuttaṃ
    ૫. અપ્પહાયસુત્તં • 5. Appahāyasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૨-૧૧. આવરણસુત્તાદિવણ્ણના • 2-11. Āvaraṇasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact