Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / કઙ્ખાવિતરણી-અભિનવ-ટીકા • Kaṅkhāvitaraṇī-abhinava-ṭīkā

    ૩. સુત્તકન્તનસિક્ખાપદવણ્ણના

    3. Suttakantanasikkhāpadavaṇṇanā

    ઉજ્જવુજ્જવેતિ ઉગ્ગિરિત્વા ઉગ્ગિરિત્વા વેઠને. કન્તિતસુત્તં કન્તન્તિયાતિ દસિકસુત્તાદિં સઙ્ઘાટેત્વા કન્તન્તિયા, દુક્કન્તિતં વા પટિકન્તન્તિયા.

    Ujjavujjaveti uggiritvā uggiritvā veṭhane. Kantitasuttaṃ kantantiyāti dasikasuttādiṃ saṅghāṭetvā kantantiyā, dukkantitaṃ vā paṭikantantiyā.

    સુત્તકન્તનસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Suttakantanasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact