Library / Tipiṭaka / திபிடக (Tipiṭaka)

    ஸுத்தனிபாதபாளி • Suttanipātapāḷi

    1. உரக³வக்³கோ³ • 1. Uragavaggo

    1. உரக³ஸுத்தங் • 1. Uragasuttaṃ

    2. த⁴னியஸுத்தங் • 2. Dhaniyasuttaṃ

    3. க²க்³க³விஸாணஸுத்தங் • 3. Khaggavisāṇasuttaṃ

    4. கஸிபா⁴ரத்³வாஜஸுத்தங் • 4. Kasibhāradvājasuttaṃ

    5. சுந்த³ஸுத்தங் • 5. Cundasuttaṃ

    6. பராப⁴வஸுத்தங் • 6. Parābhavasuttaṃ

    7. வஸலஸுத்தங் • 7. Vasalasuttaṃ

    8. மெத்தஸுத்தங் • 8. Mettasuttaṃ

    9. ஹேமவதஸுத்தங் • 9. Hemavatasuttaṃ

    10. ஆளவகஸுத்தங் • 10. Āḷavakasuttaṃ

    11. விஜயஸுத்தங் • 11. Vijayasuttaṃ

    12. முனிஸுத்தங் • 12. Munisuttaṃ

    2. சூளவக்³கோ³ • 2. Cūḷavaggo

    1. ரதனஸுத்தங் • 1. Ratanasuttaṃ

    2. ஆமக³ந்த⁴ஸுத்தங் • 2. Āmagandhasuttaṃ

    3. ஹிரிஸுத்தங் • 3. Hirisuttaṃ

    4. மங்க³லஸுத்தங் • 4. Maṅgalasuttaṃ

    5. ஸூசிலோமஸுத்தங் • 5. Sūcilomasuttaṃ

    6. த⁴ம்மசரியஸுத்தங் • 6. Dhammacariyasuttaṃ

    7. ப்³ராஹ்மணத⁴ம்மிகஸுத்தங் • 7. Brāhmaṇadhammikasuttaṃ

    8. நாவாஸுத்தங் • 8. Nāvāsuttaṃ

    9. கிங்ஸீலஸுத்தங் • 9. Kiṃsīlasuttaṃ

    10. உட்டா²னஸுத்தங் • 10. Uṭṭhānasuttaṃ

    11. ராஹுலஸுத்தங் • 11. Rāhulasuttaṃ

    12. நிக்³ரோத⁴கப்பஸுத்தங் • 12. Nigrodhakappasuttaṃ

    13. ஸம்மாபரிப்³பா³ஜனீயஸுத்தங் • 13. Sammāparibbājanīyasuttaṃ

    14. த⁴ம்மிகஸுத்தங் • 14. Dhammikasuttaṃ

    3. மஹாவக்³கோ³ • 3. Mahāvaggo

    1. பப்³ப³ஜ்ஜாஸுத்தங் • 1. Pabbajjāsuttaṃ

    2. பதா⁴னஸுத்தங் • 2. Padhānasuttaṃ

    3. ஸுபா⁴ஸிதஸுத்தங் • 3. Subhāsitasuttaṃ

    4. ஸுந்த³ரிகபா⁴ரத்³வாஜஸுத்தங் • 4. Sundarikabhāradvājasuttaṃ

    5. மாக⁴ஸுத்தங் • 5. Māghasuttaṃ

    6. ஸபி⁴யஸுத்தங் • 6. Sabhiyasuttaṃ

    7. ஸேலஸுத்தங் • 7. Selasuttaṃ

    8. ஸல்லஸுத்தங் • 8. Sallasuttaṃ

    9. வாஸெட்ட²ஸுத்தங் • 9. Vāseṭṭhasuttaṃ

    10. கோகாலிகஸுத்தங் • 10. Kokālikasuttaṃ

    11. நாலகஸுத்தங் • 11. Nālakasuttaṃ

    12. த்³வயதானுபஸ்ஸனாஸுத்தங் • 12. Dvayatānupassanāsuttaṃ

    4. அட்ட²கவக்³கோ³ • 4. Aṭṭhakavaggo

    1. காமஸுத்தங் • 1. Kāmasuttaṃ

    2. கு³ஹட்ட²கஸுத்தங் • 2. Guhaṭṭhakasuttaṃ

    3. து³ட்ட²ட்ட²கஸுத்தங் • 3. Duṭṭhaṭṭhakasuttaṃ

    4. ஸுத்³த⁴ட்ட²கஸுத்தங் • 4. Suddhaṭṭhakasuttaṃ

    5. பரமட்ட²கஸுத்தங் • 5. Paramaṭṭhakasuttaṃ

    6. ஜராஸுத்தங் • 6. Jarāsuttaṃ

    7. திஸ்ஸமெத்தெய்யஸுத்தங் • 7. Tissametteyyasuttaṃ

    8. பஸூரஸுத்தங் • 8. Pasūrasuttaṃ

    9. மாக³ண்டி³யஸுத்தங் • 9. Māgaṇḍiyasuttaṃ

    10. புராபே⁴த³ஸுத்தங் • 10. Purābhedasuttaṃ

    11. கலஹவிவாத³ஸுத்தங் • 11. Kalahavivādasuttaṃ

    12. சூளப்³யூஹஸுத்தங் • 12. Cūḷabyūhasuttaṃ

    13. மஹாப்³யூஹஸுத்தங் • 13. Mahābyūhasuttaṃ

    14. துவடகஸுத்தங் • 14. Tuvaṭakasuttaṃ

    15. அத்தத³ண்ட³ஸுத்தங் • 15. Attadaṇḍasuttaṃ

    16. ஸாரிபுத்தஸுத்தங் • 16. Sāriputtasuttaṃ

    5. பாராயனவக்³கோ³ • 5. Pārāyanavaggo

    வத்து²கா³தா² • Vatthugāthā

    1. அஜிதமாணவபுச்சா² • 1. Ajitamāṇavapucchā

    2. திஸ்ஸமெத்தெய்யமாணவபுச்சா² • 2. Tissametteyyamāṇavapucchā

    3. புண்ணகமாணவபுச்சா² • 3. Puṇṇakamāṇavapucchā

    4. மெத்தகூ³மாணவபுச்சா² • 4. Mettagūmāṇavapucchā

    5. தோ⁴தகமாணவபுச்சா² • 5. Dhotakamāṇavapucchā

    6. உபஸீவமாணவபுச்சா² • 6. Upasīvamāṇavapucchā

    7. நந்த³மாணவபுச்சா² • 7. Nandamāṇavapucchā

    8. ஹேமகமாணவபுச்சா² • 8. Hemakamāṇavapucchā

    9. தோதெ³ய்யமாணவபுச்சா² • 9. Todeyyamāṇavapucchā

    10. கப்பமாணவபுச்சா² • 10. Kappamāṇavapucchā

    11. ஜதுகண்ணிமாணவபுச்சா² • 11. Jatukaṇṇimāṇavapucchā

    12. ப⁴த்³ராவுத⁴மாணவபுச்சா² • 12. Bhadrāvudhamāṇavapucchā

    13. உத³யமாணவபுச்சா² • 13. Udayamāṇavapucchā

    14. போஸாலமாணவபுச்சா² • 14. Posālamāṇavapucchā

    15. மோக⁴ராஜமாணவபுச்சா² • 15. Mogharājamāṇavapucchā

    16. பிங்கி³யமாணவபுச்சா² • 16. Piṅgiyamāṇavapucchā

    பாராயனத்து²திகா³தா² • Pārāyanatthutigāthā

    பாராயனானுகீ³திகா³தா² • Pārāyanānugītigāthā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact