Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૬. તતિયસદ્ધમ્મસમ્મોસસુત્તવણ્ણના

    6. Tatiyasaddhammasammosasuttavaṇṇanā

    ૧૫૬. છટ્ઠે અપ્પટિસરણોતિ અપ્પતિટ્ઠો. આચરિયા હિ સુત્તન્તસ્સ પટિસરણં નામ, તેસં અભાવા અપ્પટિસરણો હોતિ. સેસમેત્થ હેટ્ઠા વુત્તનયમેવ.

    156. Chaṭṭhe appaṭisaraṇoti appatiṭṭho. Ācariyā hi suttantassa paṭisaraṇaṃ nāma, tesaṃ abhāvā appaṭisaraṇo hoti. Sesamettha heṭṭhā vuttanayameva.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૬. તતિયસદ્ધમ્મસમ્મોસસુત્તં • 6. Tatiyasaddhammasammosasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / (૧૬) ૧. સદ્ધમ્મવગ્ગો • (16) 1. Saddhammavaggo


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact