Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / ભિક્ખુનીવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Bhikkhunīvibhaṅga-aṭṭhakathā

    ૩. તતિયસિક્ખાપદવણ્ણના

    3. Tatiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૧૯૦. તતિયે – વિપ્પકિરિયિંસૂતિ મણયો વિપ્પકિણ્ણા. ઇધાપિ ઓમુઞ્ચિત્વા ધારેન્તિયા પયોગગણનાય આપત્તિયો. સમુટ્ઠાનાદીનિ વુત્તનયાનેવ. કેવલં ઇધ અકુસલચિત્તં હોતીતિ.

    1190. Tatiye – vippakiriyiṃsūti maṇayo vippakiṇṇā. Idhāpi omuñcitvā dhārentiyā payogagaṇanāya āpattiyo. Samuṭṭhānādīni vuttanayāneva. Kevalaṃ idha akusalacittaṃ hotīti.

    તતિયસિક્ખાપદં.

    Tatiyasikkhāpadaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / ભિક્ખુનીવિભઙ્ગ • Bhikkhunīvibhaṅga / ૩. તતિયસિક્ખાપદં • 3. Tatiyasikkhāpadaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact